Chef de rang / Medewerker bediening

Over François Geurds:
François Geurds Restaurant is een 2 Michelinsterren restaurant in Rotterdam. Chefkok en eigenaar, François Geurds staat met beide benen op de grond. Hij wil dan ook dat zijn team én de gasten zichzelf kunnen zijn. Of je nu komt in een driedelig pak of een goede jeans met sneakers: als je komt om te genieten en je te laten verrassen, staat onze deur voor jou open. En iedereen krijgt precies dezelfde behandeling.

François Geurds Restaurant 2 Michelinsterren telt 54 uiterst comfortabele draaistoelen en een ultraluxe bar met 8 zitplaatsen. Als het enige restaurant in Nederland beschikken we over een eigen smaaklaboratorium. Geen ingrediënt of gerecht blijft ongetest. Ook zijn we onder meer de bedenker van wine pairings door middel van QR-codes. De wijnkaart van François Geurds Restaurant, meervoudig bekroond met Best of Award of Excellence van Wine Spectator, beslaat maar liefst 1.350 referenties.

FG Food Labs is één Michelinster het is het tweede restaurant van François Geurds, gelegen in de Hofbogen. FG Food Labs staat bekend om zijn ontspannen sfeer, vergelijkbaar met die van een Spaanse bodega. De setting wordt gecompleteerd door hoge stoelen en een enorme bar waarboven Josélito, de beste ham ter wereld, hangt. De bar bij FG Food Labs is net zo populair als sommige bars in de beste restaurants van Barcelona en San Sebastián. Dit is de casa waar je je thuis voelt, thuis bij Familia Geurds.

Chef de rang bij François Geurds:
Wil jij het beste in jezelf naar boven halen? Ben jij tegelijkertijd bereid tot het uiterste te gaan voor de gasten? Ben jij als teamplayer niet snel uit het veld te slaan?

Profiel:

Beschik jij over:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Basis wijnkennis is een voordeel;
 • Mondeling beheersing van Nederlands en de Engelse taal.
 • Horecagenen;
 • Een vriendelijke uitstraling;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Teamspirit
 • En een flexibele agenda?

 

Dan zou jij wel eens onze nieuwe collega in de zwarte brigade kunnen worden. Voor onze sterrenrestaurants FG Restaurant** en FG Food Labs* zoeken wij per direct versterking.

Verantwoordelijkheden:

 • Ontvangen en bedienen/verzorgen van de gasten, je geeft de gast een onvergetelijke ervaring;
 • Je hebt de nodige vakkennis en kunt deze overbrengen naar de gasten;
 • Het verzorgen van de lunch en het diner van A tot Z. Dit houdt bij François Geurds Restaurant meer in dan alleen borden op tafel zetten;
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar werkt ook goed samen in een team.

 

Ben je geïnteresseerd om bij Francois Geurds Group te werken? Kijk gerust voor meer informatie op onze website. Stuur bij interesse je motivatiebrief en CV naar staff@fgrestaurant.nl of gebruik onderstaand formulier.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime.

Solliciteer

Aanspreekvorm:   Mevrouw     De Heer
Voornaam/-letters:
Achternaam:
Telefoon: 
E-mail:
Eventuele cv dat u mee wilt sturen:
Bijlage: 
  (U kunt alleen PDF, Word en Excel bestanden en .JPG of .PNG uploaden)
Aanvulling: 
 
  Veiligheidscontrole Verplicht
Typ de tekst uit de afbeelding over:
  CAPTCHA code
 

velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

     

(Na het verzenden komt u op een bedank-pagina)


Adres & Route

Food Labs by François Geurds
Katshoek 41
3032 AE Rotterdam

Tel: +31 10 425 0520
E-mail: info@fgfoodlabs.nl