Hotelarrangementen

Het laatste waar je op zit te wachten na een gastronomische climax is die saaie rit naar huis. Dat geluksmoment wil je het liefst nog even vasthouden. Het komt niet zo vaak voor dat je de kans krijgt je tot het uiterste te laten verwennen. Food Labs by François Geurds tipt een tweetal overnachtingsmogelijkheden in Rotterdam.

Suite hotel Pincoffs

Wie voor het Pincoffs Arrangement opteert, kiest voor totale ontspanning: een luxe diner inclusief een bruisend aperitief, een bijpassend wijnarrangement of bijpassende non-alcoholisch cocktails, tafelwater en koffie/thee met huisgemaakte friandises bij Food Labs by François Geurds plus een overnachting inclusief een live cooking ontbijt in het stijlvolle boetiekhotel Pincoffs, gevestigd in een rijksmonument uit 1897 op de Kop van Zuid. Het Pincoffs Arrangement is te boeken via 010-2974500 of via info@hotelpincoffs.nl.

Het Pincoffs Arrangement bevat meerdere opties, alle opties zijn gebaseerd op een overnachting en diner voor 2 personen.​

  • acht gangen tasting menu, all-in: 923 euro
  • zes gangen tasting menu, all-in: 823 euro

De genoemde bedragen zijn exclusief toeristenbelasting (City Tax).

www.hotelpincoffs.nl

Mainport hotel

Ga je voor de ultieme experience dan adviseren wij de Best of Rotterdam Special: een all-in zes of acht gangendiner bij Food Labs by François Geurds & overnachting in een Waterfront Sauna Room - een jetsetkamer met een kolossale jacuzzi! -  of City XL kamer - met een mooie rechthoekige whirlpool! - in het ultramoderne vijfsterrenhotel Mainport gelegen aan de voet van de Erasmusbrug. De volgende ochtend wacht je een internationaal live cooking champagne-ontbijtbuffet. Gedurende het verblijf heb je vrij toegang tot Spa Heaven en de Life Fitness gym in Mainport Hotel.

Bij Food Labs by François Geurds kun je rekenen op:

  • Een glas champagne bij binnenkomst
  • Amuses
  • Zes of acht gangen tasting menu
  • Bijpassend wijnarrangement, bijpassende non-alcoholische cocktails of drankcollectie
  • Tafelwater
  • Koffie/thee met huisgemaakte friandises

De kamer is te boeken vanaf 780 euro voor 2 personen (City XL kamer) of voor 825 euro voor 2 personen (Waterfront Sauna Room) via 010-4250520 of via info@fgfoodlabs.nl. De toeristenbelasting is niet bij dit arrangement inbegrepen. Voor een eenpersoonskamer geldt een kleine toeslag.

www.mainporthotel.com