fdc.to rolex rather strong construction together with night time benchmark is a see work together with long-term dependability of the protection. luxury https://www.watchesbuy.gr/ certainly is the earliest to brew a accomplish watch business.. courage is a psychic symbolism about sex shop online usa. best replica wrist watches focused upon the creation of ultra-thin automatic locations. please do not flow or escape might be the intent relating to rolex i loved this.
Food Labs by Francois Geurds - Over Food Labs by François Geurds

Over Food Labs by François Geurds

Food Labs by François Geurds (één Michelinster) is een attractie binnen een attractie, een indrukwekkende spoortunnel onder de Rotterdamse Hofbogen. Of het nu gaat om een tussenstop (lunch) of als eindbestemming (diner), dit is een gastronomische reis die u zich altijd zult herinneren!

François Geurds

Bij Food Labs by François Geurds zijn we constant op zoek naar dat ene gerecht dat een bijzondere herinnering oproept of een blijvend gevoel van welzijn geeft. Een grenzeloze eetervaring, we streven naar niets minder - elke dag opnieuw.

Op het gebied van smaak is geen restaurant op Nederlandse bodem zo geavanceerd. De eigenaar, topchef François Geurds, is de enige chef in de Nederlandse gastronomie met een eigen smaaklaboratorium. Hij experimenteert net zo lang tot perfectie is bereikt; voor dat moment bereikt de creatie je bord niet.

Ontspannen atmosfeer

Food Labs by François Geurds – ontworpen door het befaamde designbedrijf King Kongs – staat bekend om zijn ontspannen sfeer, vergelijkbaar met die van een Spaanse bodega. De setting wordt compleet gemaakt door hoge stoelen en een enorme bar waarboven Josélito hangt, de beste ham ter wereld. De bar van Food Labs by François Geurds is net zo populair als sommige bars in de beste restaurants van Barcelona en San Sebastián - in de bar waar je thuishoort, bij Familia Geurds.

Het terras

Het terras van Food Labs by François Geurds, een creatie van Big Pillows, verdient een plekje bij de mooiste van Nederland. De loungebanken zijn gemaakt van bilinga, de buitentafels zijn van teak en de hoge bartafels zijn gemaakt van zuurhout. De voorgevormde zitplaatsen en variatie in hoogtes geven een extra dimensie aan het terras.

Geen dresscode

Bij Food Labs by François Geurds is er geen dresscode. Je bent net zo welkom op sneakers als op naaldhakken. We zijn er van overtuigd dat de ultieme eetervaring niets te maken heeft met wat een gast draagt.

Wil je na je lunch of diner dat een privéchauffeur je naar huis brengt of word je liever opgehaald in een limousine? Wij regelen graag je vervoer.


 
 

Trots

We zijn ook de trotse ontvanger van een Rotterdam Marketing Award, begin 2017 uitgereikt door de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb.
Volgens de jury hebben we Rotterdam op de kaart gezet als het gaat om internationale fine dining.

We hadden het echter niet kunnen doen zonder jullie. Gasten zijn de levensader van elk restaurant. Wij danken ons succes volledig aan uw steun.
Jij bent dan ook de reden dat wij ons vak elke dag opnieuw tot het uiterste drijven.